top of page

Wandelen en inspiratie opdoen

Bijgewerkt op: 21 apr. 2020

Een week lang full-time een website bouwen met alle noodzakelijke onderdelen is zowel leuk als lastig. Om niet in een soort van "website-writers-block" te raken elke dag even door de buurt wandelen. Toen ik startte met fotograferen was de wereld en snoepwinkel, dat is nog niet veranderd. Gelukkig zie je wat sneller de onderwerpen die iets zouden kunnen opleveren. Wat nog niet veranderd is, zijn de verassingen in een foto. Ik was druk bezig met de compositie van deze woningrij aan het water in Getsewoud, Nieuw-Vennep. Ik zag later tijdens de bewerking dat 1 van de woningen een 'vers' geschilderd buitenmuurtje had, vandaar de titel "paintjob".Ik kan niet wachten om mijn nieuwe website te lanceren. Ligt even aan de duur koppeling van het domein en wanneer mijn "pakketwijziging" wordt doorgevoerd. Ik hoop maandag, we zullen zien :-)

#trouwfotograafbob#trouwfotograaf#huwelijksfotograaf#bruiloftfotograaf#trouwfotograafbobgeilings

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page