top of page

Prijzen

Mona & Vincent
Loveshoot

Veel koppels kiezen ervoor om in alle rust zonder de druk van het tijdsschema van de bruiloft een "loveshoot" te doen. Voordeel is niet alleen dat je rustig de de fotoshoot kan doen, maar je kunt alvast gewend raken aan een fotograaf "om je heen". Tijdens de bruiloft doe ik er alles aan om "niet aanwezig" te zijn, maar toch is het onwennig, dat iemand al je bewegingen vastlegt. Een loveshoot is een mooie 'generale' repetitie.

Ook als je niet gaat trouwen maar het gewoon leuk vindt om samen een mooie fotoserie te maken. dan is een loveshoot een echte aanrader, De foto's zijn zowel spontaan als 'geposeerd", De fotoshoot doen we samen en dat betekent dat we samen de ideeën uitwerken die we hebben doorgenomen tijdens onze bespreking. Dat kan persoonlijk of via whatsapp of andere social media.

  1. Een loveshoot sessie duurt meestal rond 1.5 uur maar kan iets uitlopen afhankelijk van de situatie

  2. Je ontvangt een hoge resolutie versie en een social media versie, zonder kader of watermerk.

  3. Prijs is inclusief nabewerking van de foto's.

  4. Backup van de Loveshoot

Totaal prijs inclusief btw € 300,-

Leslie & Aldrich
Trouwreportage

"Every picture a work of Art"

Er zijn maar een aantal momenten in het leven die je graag echt goed laat vastleggen omdat ze zo belangrijk zijn. Jullie huwelijk is er daar één van!
Ik 'be'leef die dag, samen met de gasten, intens mee met het bruidspaar. Om tot de perfecte trouwreportage te komen behandel ik "Elke foto als een Kunstwerk"

Een trouwreportage bevat de volgende onderdelen:

  1. We ontmoeten elkaar één of meerdere keren van te voren.

  2. Je ontvangt een hoge resolutie versie en een social media versie, zonder kader of watermerk.

  3. Prijs is inclusief nabewerking van de foto's.

  4. Backup van de trouwreportage.

  5. Inclusief reiskosten t/m 150 km. binnen Nederland.

Uurtarief €175 (incl. btw)​ bij minimaal 2 uur afname

Voor een hele dag huwelijksfotografie, vanaf de ochtend (voorbereidingen etc. tot het feest s'avonds) maximaal 10 uur is de totaalprijs €1500 (incl. btw)

Als jullie specifieke wensen hebben of meer informatie willen kunnen we altijd een vrijblijvende afspraak maken om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

TrouwFotograafBobGeilings.jpg
Foto album

De kans dat jullie zelf je foto album online in elkaar willen zetten is groot. Meeste koppels vinden het erg leuk om zelf te doen. Als je een beetje creatief bent kan dat ook heel goed. Maar mocht je dit toch liever door de fotograaf laten uitvoeren, dan doe ik dat graag. 

Het proces is simpel, Jullie kiezen de foto's uit de set foto's van de bruiloft en afhankelijk van het aantal foto's, het aantal pagina's, grootte en type van het boek, maak ik de prijs voor het trouwfotoboek.

2eTrouwFotograaf
2e fotograaf

Het is helaas niet mogelijk om op 2 plaatsen tegelijk te zijn. Om geen enkel moment te missen raad ik jullie aan om een 2de fotograaf tijdens de bruiloft aanwezig te laten zijn. Het voordeel van een 2e fotograaf is enorm.

 

Er wordt vanuit diverse oogpunten gefotografeerd, je mist geen moment, Je hebt veel spontane foto's van gasten tijdens bijvoorbeeld de ceremonie. Er is een extra paar ogen tijdens de fotoshoot. Er is minder beweging tijdens de bruiloft. De voorbereidingen kunnen van zowel bruid als bruidegom worden vastgelegd. Er kunnen meer reacties van gasten worden vastgelegd etc.
 

kosten voor een 2e fotograaf - €75 per uur.

bottom of page