top of page

Werkwijze

TrouwfotgraafBobGeilings02.jpg
Kennis maken

Het voorbereiden van een trouwdag is meer werk dan je denkt. Alles moet perfect zijn. Het maakt niet uit hoe je de bruiloft viert of welke  onderdelen de dag heeft: fotoshoot, ceremonie, diner, receptie... Het moet prachtig worden vastgelegd. Alle onderdelen van jullie bruiloft zijn éénmalig​, behalve de beelden. Die herinneringen blijven voor altijd.

Elk mens is uniek en daarom is elke bruiloft uniek. Om alle wensen die jullie hebben voor de fotografie goed tot hun recht te laten komen wil ik dit graag met jullie persoonlijk bespreken. Door jullie beter te leren kennen komen we tot het beste resultaat.

We nemen samen de dag door en we bespreken wat voor rol de fotograaf heeft tijdens jullie huwelijksdag. Er zijn een hoop zaken waar de meeste koppels niet aan hadden gedacht, waarover ik jullie graag wil informeren. Ik luister graag naar jullie verhaal, en samen doen we inspiratie op hoe we de dag het beste kunnen vastleggen.

Na het gesprek hoor ik graag binnen 2 weken of ik jullie fotograaf mag zijn tijdens jullie bruiloft.  

Jullie zullen zeker nog vragen en opmerkingen hebben na ons gesprek, Deze hoor ik graag, Ook hoor ik graag over de voortgang van jullie voorbereidingen. We kunnen deze tussendoor bespreken en kijken of er nog dingen moeten worden bijgesteld voor de grote dag.

In de tussentijd hoop ik van jullie inspirationele foto's te ontvangen. Voorbeelden van fotografie die jullie bevalt en ik kan meenemen in mijn reportage.

Leslie & Aldrich
De Trouwreportage

Ik ben altijd wat eerder aanwezig, zo kan ik me rustig voorbereiden en met jullie weer even opnieuw "kennis maken". Eigenlijk begint de fotografie daarna meteen. Mijn manier van fotograferen is voor voornamelijk het zo veel mogelijk onopvallend vastleggen van 'momenten'. Liefst zo spontaan mogelijk. Het doel is om zo goed mogelijk de sfeer vast te leggen in een schitterende reportage van jullie mooiste dag.

Ik vind het belangrijk om de bruiloft zo spontaan mogelijk te laten verlopen, daarom leg ik alles vast zonder onderbrekingen. Er hoeft niet 'geposeerd' te worden, jullie kunnen lekker genieten, voor zover mogelijk, van elk moment van de dag.

Als jullie ook de 'fotoshoot' tijdens de dag hebben gepland gaan we die ook 'spontaan' samen maken. Een fotoshoot tijdens de bruiloft is ook een 'rustmoment' voor het bruidspaar. Even weg uit de drukte van de huwelijksdag. Het perfecte moment om te genieten en een beetje lol en gekheid te maken. Geniet ervan want de shoot is voorbij voordat je het weet.

Probeer van jullie dag te genieten :-) ik zorg ervoor dat je niets hoeft te missen!

TrouwFotograafBob
Na de bruiloft

En dan is het de volgende dag en is alles voorbij gegaan als in een droom. Ik ben al bezig om de eerste foto's te bewerken. Binnen 24 uur na de bruiloft lever ik een set foto's om alvast te kunnen nagenieten van de huwelijksdag en alvast een voorproefje te zien van wat gaat komen. Ook kun je alvast de "hulpfotografen" voor zijn met de eerste echt goede en scherpe foto's van jullie huwelijk op social media.

Binnen 2 weken zijn de foto's klaar, ondertussen kunnen jullie de voortgang van de onderdelen van de bruiloft in de online gallery zien. Als alle foto's zijn nabewerkt ontvangen jullie een set hoge resolutie versies en een set voor social media. Alle foto's worden geleverd zonder kader en watermerk. De foto's zijn volledig vrij voor persoonlijk gebruik.

Er blijft altijd een originele versie in backup. Mochten jullie op een of andere manier foto's kwijt raken, kun je altijd op mij terugvallen voor een nieuwe set.

bottom of page